COMITÈS IV CSSBE

PROGRAMA DEL IVCSSBE >>>

SEGUIU EL #CSSBE A LES XARXES: TUITER i a INSTAGRAM @cssbe2021

LA VEU DELS COMITÈS

LA CURIOSITAT INTEL·LECTUAL DEL COMITÈ CIENTÍFIC
El Comitè Científic elabora i perfila el programa intel·lectual científic, on totes les veus multidisciplinàries de les diferents dependències estiguin representades i, gaudir d’una comunicació fluida, constructiva i multidimensional. D’aquesta manera el comitè científic entén i defensa els escenaris per a una ciutadania autònoma.
Llegiu l’entrevista que han realitzat per saber més del qual pensa i fa el Comitè Científic.
ENTREVISTA AL COMITÈ CIENTÍFIC
LA PARAULA DEL COMITÈ ORGANITZADOR
Relatar la gestió, que fa el Comitè Organitzador per celebrar el IV Congrés, pot ser relativament senzill, però pensar i fer-lo en un context fràgil i vulnerable com és el pandèmic, la creativitat juga un paper essencial. La pandèmia també ha fet sortir de la zona de confort aquest Comitè. Aquestes línies traspassen el narratiu per endinsar-se amb il·lusió, voluntat, esforç i sobretot, alegria a un treball cooperatiu virtual del Comitè, per tal que el IV Congrés sigui un esdeveniment de saber, saber fer, conèixer i conviure. Llegiu l’entrevista per saber més sobre què s’està fent des del Comitè Organitzador.
ENTREVISTA AL COMITÈ ORGANITZADOR.
VETLLANT PER LA REPRESENTACIÓ DEL RESSORGIMENT DE NOVES DEPENDÈNCIES
El Comitè Assessor presenta un repte innovador, les dependències sorgides pels efectes de la pandèmia de fa 12 mesos. En algun moment de les nostres vides som persones dependents, temporal o pel llarg de la vida. Una àmplia temàtica que es va complementant amb l’experiència d’aquest Comitè. Llegiu l’entrevista al Comitè Assessor per conèixer-lo i saber més sobre què està fent.
ENTREVISTA AL COMITÈ ASSESSOR
EL DESPERTAR CONSCIÈNCIES DEL COMITÈ INSTITUCIONAL
Vetllar perquè totes les institucions estiguin representades és l’objectiu fonamental del Comitè Institucional, des de la iniciativa social, pedagògica, educativa i psicològica més singular a desenvolupament de programes d’extensa divulgació. Tothom és benvingut! El IV Congrés facilita la cabuda de tothom a través de pòsters, comunicacions, taules rodones, etc. tot un ventall d’oportunitats per participar activament. Llegiu l’entrevista al Comitè Institucional, per saber més sobre la seva funció en el IV Congrés.
ENTREVISTA AL COMITÈ INSTITUCIONAL