I Congrés Serveis Socials Bàsics 2014

ImprimirEl 22, 23 i 24 d’octubre de 2014 es va celebrar el Congrés de Serveis Socials Bàsics (#CSSB14), que va aplegar més de 500 professionals al Recinte Fabra i Coats de Barcelona.

El lema del Congrés va ser “Vides en crisi(s). Ètica, recerca i creativitat. Transformem el present, construint el futur”. Tres dies intensos de treball, de noves idees, continguts per reflexionar i moments de trobada.

El Congrés, organitzat pel CEESC, el COPC i el TSCAT, posava el colofó a 10 edicions de les Jornades de Serveis d’Atenció Primària, després anomenades de Serveis Socials Bàsics, que des de l’any 1997 treballen perquè els professionals d’aquests serveis trobin eines, noves mirades, nous enfocaments per al desenvolupament de la seva tasca.

El CSSB ha estat un nou espai de trobada que ha servit per a aturar-nos a pensar i reflexionar sobre la tasca dels professionals dels Serveis Socials Bàsics entorn als tres eixos al voltant dels quals han girat els continguts del Congrés: ètica, recerca i creativitat.

Publicació del #CSSB14
Crònica del Congrés
Galeria d’imatges del #CSSB14
Recull de piulades del #CSSB14
El procés del #CSSB14 a través de les entrades al blog
Canal Vimeo #CSSB14
Perfil Instagram #CSSB14

A més a més:

#CSSB14