PRECONGRÉS IVCSSBE

ACTE PRECONGRÉS: 13-11-2019

#cssbe20

PRESENTACIÓ

Amb l’Acte Precongressual del 13 de novembre de 2019 a l’Espai Bonnemaison, s’obre una nova edició que presentarà el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats el qual tindrà per lema: DEPENDÈNCIES AL LLARG DEL CICLE VITAL. ENFORTIMENT I AUTONOMIA i se celebrarà a l’octubre del 2020.

L’organització esdevé possible des d’una perspectiva multidisciplinar i inclusiva en el marc d’actuació social present en els Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. Està formada pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Té com a objectiu la mirada i l’anàlisi de la complexitat de la realitat social, la reflexió i l’intercanvi de coneixements científics i provinents de la pràctica professional.

Iniciem aquest període biennal, amb l’acte del Precongrés, i com podeu veure en la programació, es presentaran les conclusions del III CSSB i el contingut del IV CSSBE. La conferència avançarà, des d’una visió filosòfica, el lema del IV Congrés, de la mà del Dr. Ramón Alcoberro amb el títol “Autonomies i Interdependències en societats complexes”.

Us convidem a participar i debatre entorn a la temàtica de les dependències en plural i la dicotomia amb l’autonomia i l’enfortiment personal i professional!