El futur dels serveis socials municipals davant la reforma de l’administració local

El  proper 30 de gener de 2015, de 16h a 20 h,  es durà a terme una Jornada sobre el futur dels Serveis Socials Municipals davant la reforma de l’administració local. L’objectiu és contribuir a desvetllar els interrogants que planteja l’aprovació de la Ley 27/2013 de 27 de diciembre, de racionalización y sostenibilidad de la Administración Local (LRSAL) que estableix canvis importants pel que fa a la prestació de Serveis Socials des de les administracions locals.

La Jornada està organitzada pels col·legis de Treball Social, de Psicologia i d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya. Tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (Casp, 130 de Barcelona).

Descarregueu-vos el díptic de la Jornada.

Per fer la inscripció heu d’emplenar l’imprès d’inscripció i enviar-lo a info@tscat.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s