Recull de piulades des del Congrés

Just acaba d’acabar el Congrés. Moltes gràcies als més de 500 participants que l’heu fet possible! També volem agrair tant la col·laboració dels i les ponents com als membres dels comitès organitzadors dels tres col·legis per l’excel·lent feina duta a terme.

Tenim previst penjar els vídeos de les Conferències d’Emmarcament i fer una publicació digital que reculli tots els continguts del Congrés Serveis Socials Bàsics. Però de moment, i amb la immediatesa que ens brinden les xarxes socials, us podeu fer una idea del que ha representat el Congrés amb el recull de les piulades que hem generat durant aquests 3 dies.

StorifyCSSB14
Gràcies i seguim treballant!

Un pensament sobre “Recull de piulades des del Congrés

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s