Posicionament sobre fets succeïts als Serveis Socials de Nou Barris

En relació als fets succeïts dimecres al centre de Serveis Socials de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona, els Col·legis professionals d’Eduadores i Educadors Socials, Treball Social, i Psicologia de Catalunya hem presentat un manifest en el marc del Congrés de Serveis Socials Bàsics (#CSSB14) que conclou avui mateix, en el que manifestem el nostre reconeixement i suport tant als professionals com als moviments socials que lluiten al costat dels veïns i les veïnes per la defensa i el compliment dels drets de les persones.

Denunciem, un cop més, la incapacitat de resposta dels sistemes i circuits institucionals per complir amb la seva obligació de garantir els drets de les persones i els mínims per a una vida digna de tota la població. Davant d’aquesta incapacitat, la ciutadania s’ha mobilitzat i articulat per donar resposta a les demandes de la gent i reivindicar els drets pels quals les Administracions haurien de vetllar, però en cap cas la via és l’expressió de la violència.

Llegiu el manifest.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s