Nou termini per a presentació de recerques i projectes avaluats

Amb el Congres de Serveis Socials Bàsics Vides en crisi(s). Ètica, recerca i creativitat. Transformem el present construint el futur volem fer un pas endavant a l’hora de donar validesa científica i visibilitat al treball que estem fent des dels Serveis Socials  Bàsics.

Partim de la consideració que la validació de la nostra pràctica s’ha de poder fer des d’un doble vessant: des de la ciència i des de l’ètica. Des de les professions socials es pot generar coneixement científic i construir saber ètic a partir de la reflexió sobre la pràctica diària. En aquest sentit, creiem que cal impulsar més la recerca aplicada, a la qual cosa voldríem contribuir des del Congrés de SSB.

Estem recollint recerques o projectes avaluats en l’àmbit dels serveis socials bàsics,  per concretar els continguts del Congrés.

Ens podeu fer arribar la vostra proposta omplint i enviant aquest formulari abans del 15 de juny de 2014 (a secretariatecnica@cssb.cat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s