Acte precongressual – Jornada de Serveis Socials Bàsics del Camp de Tarragona

Jornada de Serveis Socials Bàsics del Camp de Tarragona

9 de maig a la Facultat de Ciències de la Educació y Psicologia (Campus Sescelades. Carretera de Valls s/n de Tarragona).

La Jornada, organitzada per les tres delegacions tarragonines dels col·legis, pretén ser un espai de trobada, intercanvi i reflexió per als professionals, estudiants, responsables dels serveis, entitats i institucions, usuaris i de totes les persones i organitzacions vinculades als serveis socials de base a la demarcació del Camp de Tarragona.

Crida de projectes

Si esteu desenvolupant en la vostra organització bones pràctiques, experiències, projectes, tallers i recerques en l’àmbit dels serveis socials bàsics que considereu innovadores i valuoses i vulgueu fer extensives a la resta de la comunitat, feu-nos-les arribar!

Un cop rebudes totes les propostes, la Comissió Tècnica de la Jornada les valorarà i les encabirà, si s’escau, en la versió final de les activitats de la Jornada. Si la vostra proposta és seleccionada, en sereu puntualment informats.

Les presentacions es realitzaran el dia 9 de maig en els espais simultanis que es desenvoluparan a la tarda de 15.30 a 17 hores, amb dues durades possibles: exposicions d’experiències, projectes, recerques de 45′ (30′ de presentació i 15′ de debat) i exposicions/tallers, d’1h 30′ (1 hora de presentació i 30′ de debat).

Si voleu enviar-nos una proposta, descarregueu-vos la fitxa i envieu-nos-la omplerta abans de l’11 d’abril de 2014 (inclòs) a l’adreça de correu secretariatecnica@cssb.cat.

Si voleu assistir a aquest acte, tenim pendent obrir inscripcions del 14 d’abril al 6 de maig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s