Busquem recerques i estudis sobre els Serveis Socials Bàsics

Amb el Congres que durem a terme a Barcelona a l’octubre del 2014 volem celebrar que hem arribat a les X Jornades de Serveis Socials Bàsics, a la vegada que es vol fer un pas endavant a l’hora de donar validesa científica i visibilitat al treball que estem fent des dels Serveis Socials  Bàsics.

Partim de la consideració que la validació de la nostra pràctica s’ha de poder fer des d’un doble vessant: des de la ciència i des de l’ètica.

Des de les professions socials es pot generar coneixement científic i construir saber ètic a partir de la reflexió sobre la pràctica diària. En aquest sentit, creiem que cal impulsar més la recerca aplicada, a la qual cosa voldríem contribuir des del Congrés de SSB.

En aquesta primera fase de treball volem fer un recull de recerques en l’àmbit dels serveis socials bàsics, que ens ajudi a concretar els continguts del Congrés.

En aquest punt  demanem la vostra col·laboració. Volem saber si heu impulsat o coneixeu recerques o estudis sobre els Serveis Socials Bàsics, per fer aquesta primera recopilació i us demanem que les compartiu amb nosaltres.

Us agrairem que, si coneixeu algun estudi o recerca ens ho feu arribar a través d’aquest formulari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s