Convocatòria oberta – “Open call”

El Congrés de Serveis Socials Bàsics, que es celebrarà a Barcelona a l’octubre de 2014, compta amb una convocatòria oberta per seleccionar i promoure actes que, dins els paràmetres del Congrés, es puguin dur a terme en diversos indrets del territori català entre els mesos de gener i maig de 2014.

Es vol promoure d’aquesta manera la presència del conjunt del territori en la realitat d’aquest esdeveniment, que planteja una passa més en el treball que els darrers anys s’ha vingut duent a terme en les 9 Jornades de Serveis Socials Bàsics cercant una visibilització de la bona feina desenvolupada en molt diversos indrets.

Si el vostre equip vol participar organitzant un Acte Precongressual només cal emplenar aquest formulari.

LES PROPOSTES

Es seleccionaran propostes que se centrin en els eixos bàsics definits en el lema del Congrés: Vides en crisi(s). Ètica, recerca i creativitat.
Transformem el present, construint el futur.

Donades les especials possibilitats que suposa el seu abast de proximitat, es seleccionarà específicament aquelles propostes que aportin  una presència i un paper actiu a les persones i altres agents dels territoris  amb les que es desenvolupa la tasca professional dels equips de Serveis Socials Bàsics.
A més, es considerarà el pes que presentin en la proposta alguns dels elements que s’estan treballant com a eixos del Congrés:

  • La cientificitat que ha de tenir l’esdeveniment.
  • L’apoderament dels professionals i el reconeixement de la seva tasca.
  • La Interdisciplinarietat.

El format de la proposta pot ser divers: seminari, conferència, presentació d’experiències o testimonis, acte sociocultural… sempre que respongui al marc general del Congrés de Serveis Socials Bàsics.
Cal tenir present que no es contempla un pressupost econòmic específic per a la realització d’aquests esdeveniments, tot i que no es descarta l’establiment de pactes i acords per reforçar els recursos disponibles.

PARTICIPANTS

Poden participar-hi equips de serveis socials bàsics de manera individual o de manera coordinada amb altres equips o col·lectius o agents del territori.
En cas de ser seleccionada, la iniciativa passarà a formar part del programa del Congrés a tots els efectes i comptarà amb tota l’estructura tècnica i organitzativa del mateix per a la seva operativització.

TERMINI

S’estableix com a data límit per a la recepció de propostes les 14.00 hores del 15 de març de 2014. 

PROCÉS DE SELECCIÓ

Les propostes rebudes seran valorades pel Comitè Assessor del Congrés  a mesura que arribin, establint-se un procés permanentment obert de selecció. En cas que una proposta sigui acceptada, es contactarà amb les persones que l’hagin proposat per tal de programar-la i establir els acords de col·laboració pertinents.

CONTRAPRESTACIONS

Totes les propostes presentades passaran a formar part d’un banc de dades que serà disponible a través del web del Congrés i que s’anirà ampliant amb les informacions, resums, conclusions que es facin arribar.
Les accions que us diguin a terme efectivament, disposaran d’un espai propi en el marc del Congrés en el que exposaran la feina feta, que, automàticament s’incorporarà a tota la documentació que s’esdevingui del Congrés.
Fins a 4 persones de l’organització de l’esdeveniment territorial disposaran d’inscripció gratuïta al Congrés i unes beques de 100 euros per desplaçaments i dietes cadascuna.

Un pensament sobre “Convocatòria oberta – “Open call”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s