Benvinguda a la web del Primer Congrés De Serveis Socials Bàsics

Us donem la benvinguda a la pàgina del Congrés de Serveis Socials Bàsics. Des d’ara, fins la data del Congrés i posteriorment, aquest serà el lloc des d’on us anirem informant sobre aquest esdeveniment.
També hem volgut que aquesta pàgina reculli tota la feina feta en tots aquests anys. Des del 1997 hem celebrat 9 Jornades i tot el que hi ha passat queda recollit a l’apartat Jornades Serveis Socials Bàsics, hi trobareu les publicacions de totes les Jornades i també un recull fotogràfic. A veure si us trobeu en alguna fotografia…
Amb la pàgina web també “inaugurem” l’etiqueta #CSSB14. Si ho creieu oportú, utilitzeu-la a les xarxes i les vostres piulades quedaran recollides a la nostra web. Perquè junts anem fent camí cap al CSSB!  Seguiu-nos de prop!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s